Ingredients (chocolate chip caramel brownie):
125 g butter
3 dl granulated sugar
4 eggs
2 dl flour
1 teaspoon baking soda
1 teaspoon vanilla
300 g dark chocolate
2 tablespoons Dulche de leche
Do this:
1. Preheat the oven to 175 degrees celsius.
2. Coarsely chop the dark chocolate. Put 100 grams aside. Melt 200 g chocolate with the butter in a saucepan over medium heat.
3. Beat the eggs and sugar in a bowl.
4. Mix the vanilla sugar, baking powder and flour in a separate bowl and sift gently down this into the egg and sugar mixture. Mix well.
5. Add chocolate butter and mix thoroughly.
6. Cover a small baking tray with parchment paper and pour in the batter.
7. Bake in middle of oven for about 15 minutes.
8. Remove the brownie and garnish with the chopped dark chocolate. Return the brownie in the oven for two minutes until the chocolate begins to melt a little.
9. Allow the cake to cool in the refrigerator completely before decorating with Dulche de leche.
Ser verkligen jättegott ut!
Hur gott ser inte detta ut då? 😀
Ser så gott ut!!
Dra mig baklänges vad gott det där såg ut 😀
oj va gott det där såg ut 😀
Det där såg verkligen gott ut! 😀
Åååh den ser god ut! Den ska jag testa att baka om 9 veckor när min diet är över:)
Vad gott det ser ut, den där vill jag baka framöver.
Men åh så gott!! 😀
omg, det bara vattnas i munnen av bilderna!
Wow jäklar!!! Gott! Gott!
som alltid: HERREJÄKLAR!! <3
MUMSENS
Din kladdiga chokladdröm ser ljuvlig ut!
Vi hoppas på fler fina dagar med fika i solen. 🙂
Kram
Åh vad gott!
OH jistanens så mumsigt! Chokladen har kommit till himmeriket!
Inspirerande! Ska garanterat göra det där receptet även försöka mig på en nyttigare variand👏
Men guud vad gott! Ska testa det där direkt!
Ser ju inte bara lite fantastiskt ut! Mums 🙂
DÖÖÖÖR!
Super mumsigt 😀