Så här gör du:
- Kokosmuffins: Sätt ugnen på 200 grader.
- Rör ihop socker och det rumsvarma smöret poröst.
- Tillsätt ett ägg i taget och rör om ordentligt.
- Ta en ny bunke och blanda vetemjöl och bakpulver ordentligt för att sedan lägga det i äggsmeten, lite i taget.
- Häll slutligen i kokosflingorna och rör om.
- Fördela cupcakesformar i en muffinsplåt och fyll dem till 3/4.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna på galler medans du gör moussen.
- Mousse: Dela chokladen i rutor och smält i mikro i 30 sekundersintervaller.
- Rör ner en äggula i taget i den smälta chokladen.
- Vispa grädden (ej för hårt).
- Blanda ihop chokladsmeten och grädden.
- Låt vila i kyl i minst en timme.
- Spritsa på muffinsen och toppa med Ferero Rocher.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.