Denna veckas 3 mest populära recept!

Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått. Gjorde du någon av dessa kanske? Skriv gärna i kommentarerna! 😀
Det var uppenbarligen inte bara jag och min familj som behövde en ordentlig vitaminboost förra veckan. Receptet på min ingefära-shot var inte bara mest populär här på bloggen utan också på min instagram och facebook.
På fettisdagen hade jag faktiskt hunnit tröttna på semlor ordentligt hahah. Det blir lätt så när man som bakbloggare förbereder inför ”fikadagar” flera veckor innan. Man är rätt trött på bakverket när dagen väl är kommen. Tur för mig då att det också var internationella pannkaksdagen samma dag. Dagen till ära gjorde jag en av de godaste pannkakorna jag någonsin ätit: churros-pannkakor! Och den krämiga nutellasåsen gjorde dem inte direkt lättare att motstå. Ni var en hel del som höll med och mumsade på dessa godingar förra veckan!
Men sen var det ju ändå fettisdagen och ni var många som hittade till mitt recept på årets semmel-snackis: prinsess-semlan! Och jag förstår varför, att lägga till marsipan och sylt blev verkligen en vinnande smakkombination. Den blir en aning mastig så vill du orka äta en hel så rekommenderar jag verkligen att göra dem i mini-format så som jag gjort i mitt recept.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
5 år sedan

Pannkakorna 🙌🙌🙌 nu letar jag inspo inför bjudning

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x