Denna veckas 3 mest populära recept!

Jag tänkte att det skulle vara roligt att införa en veckosammanfattning här på bloggen där jag varje söndag listar de 3 mest populära recepten från veckan som gått. Gjorde du någon av dessa kanske? Skriv gärna i kommentarerna! 😀
Det var uppenbarligen inte bara jag och min familj som behövde en ordentlig vitaminboost förra veckan. Receptet på min ingefära-shot var inte bara mest populär här på bloggen utan också på min instagram och facebook.
På fettisdagen hade jag faktiskt hunnit tröttna på semlor ordentligt hahah. Det blir lätt så när man som bakbloggare förbereder inför “fikadagar” flera veckor innan. Man är rätt trött på bakverket när dagen väl är kommen. Tur för mig då att det också var internationella pannkaksdagen samma dag. Dagen till ära gjorde jag en av de godaste pannkakorna jag någonsin ätit: churros-pannkakor! Och den krämiga nutellasåsen gjorde dem inte direkt lättare att motstå. Ni var en hel del som höll med och mumsade på dessa godingar förra veckan!
Men sen var det ju ändå fettisdagen och ni var många som hittade till mitt recept på årets semmel-snackis: prinsess-semlan! Och jag förstår varför, att lägga till marsipan och sylt blev verkligen en vinnande smakkombination. Den blir en aning mastig så vill du orka äta en hel så rekommenderar jag verkligen att göra dem i mini-format så som jag gjort i mitt recept.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Denna veckas 3 mest populära recept!

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
6 years ago

Pannkakorna 🙌🙌🙌 nu letar jag inspo inför bjudning

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?