5 galet goda våfflor

På lördag är det våffeldagen! Det finns ju en hel del temadagar kring matlagning och bakning med våffeldagen måste nog ändå vara en favorit hos mig. Våfflor är ju så gott. I det här inlägget tipsar jag om mina bloggkollegors smarriga våfflor!
No need to say more. Kladdkaka är alltid ett vinnande koncept, oavsett vilket format det kommer i. Marias kladdkakevåfflor ser ju bara för goda ut!
Våfflor behöver ju heller inte alltid vara söta eller ätas som efterrätt. Ann-Catrin bjuder på sjukt goda och matiga, glutenfria våfflor med spenat och massa mumsig topping.
 

 
Är det någon mer än jag som älskar det barnsligt goda? Jessica bjuder på våfflor med grädde, chokladsås och banan. Toppa med söta små maränger också så har du lite crunch. Banana split i våffla helt enkelt!
 
 
Sugen på både kanelbulle och våffla? Inga problem! Gör Pernillas fiffiga påhitt med kanelbulle i våffelformat!
 
5. Smördegsvåfflor
Sist tänkte jag tipsa om en egen våffla som jag testade på häromdagen: smördegsvåffla! Det är inte svårare än att du gräddar smördegsplattor i våffeljärnet. Kräver ingen kladdig smet, våffeljärnet är superlätt att rengöra efteråt och bäst av allt, de blir galet frasiga och goda!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

5 galet goda våfflor

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carolin
7 years ago

Ååh så gott :O

Anonymous
7 years ago

Alla ser ju helt magiska ut! Smördegsvåfflor, dog lite där. Jag älskar (älskaaaaar!) smördeg! 🙂 Och som vanligt underbara bilder Camilla! :*

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?