Recension: Bakboxen Junior

Hur är det ordspråket lyder? Äpplet faller inte långt från trädet haha…exakt så är det med min dotter och bakningen. Mitt bakintresse gjorde en copy paste på min dotter när hon låg i min mage verkar det som för att hon älskar att baka MINST lika mycket som jag. Den här månaden fick vi prova på Bakboxens nya koncept, Bakboxen Junior, för de små bagarna. Ni kan ju gissa om hon blev helt till sig av lycka.
Jag älskar att inkludera min äldsta dotter i det allra mesta jag gör men när det kommer till att baka och fotografera till bloggen blir det lite svårt, jag blir typ mest bara stressad haha. Så det här konceptet kom helt i rättan tid. Nu skulle hon få gå loss hur mycket hon ville. No rules! (Ja, eller nästan, no rules except for när det kommer till ugnen och vassa föremål).
Upplägget av den här bakboxen var verkligen perfekt för de små. Väldigt pedagogisk med stor text och tydligt steg för steg. Dessutom så innehöll den även majoriteten av de ingredienser man behövde. Vi behövde bara lägga till smör. Så himla bra! Sen kände inte min dotter riktigt för att följa något av de recepten man fick med utan hon körde någon sammanslagning där ALLA ingredienser i hela boxen (förutom kakao och dulche de leche) skulle ner i bunken. Allt knådades ihop till en deg med 100 g smör (lite vatten behövde tillsättas) och sen formade hon dem till runda småkakor som gräddades och sedan dekorerades med smält choklad och strössel.
Ser ni hur fina de blev? Jag är så stolt! Kakorna vart inte bara fina utan väldigt goda också! Och kan vi prata lite om den söta kakburken som man fick med, med tillhörande klisterlapp med enhörningsmotiv och texten “Min Kakburk”. Så himla gulligt!
 
Det var verkligen generöst med både ingredienser och bakverktyg/tillbehör i den här boxen. Tummen upp helt klart för ett koncept som vi kommer att testa på flera gånger framöver.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Recension: Bakboxen Junior

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
6 years ago

MachAllah vad heter dina barn?

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?