Recension: Bakboxen Junior

Hur är det ordspråket lyder? Äpplet faller inte långt från trädet haha…exakt så är det med min dotter och bakningen. Mitt bakintresse gjorde en copy paste på min dotter när hon låg i min mage verkar det som för att hon älskar att baka MINST lika mycket som jag. Den här månaden fick vi prova på Bakboxens nya koncept, Bakboxen Junior, för de små bagarna. Ni kan ju gissa om hon blev helt till sig av lycka.
Jag älskar att inkludera min äldsta dotter i det allra mesta jag gör men när det kommer till att baka och fotografera till bloggen blir det lite svårt, jag blir typ mest bara stressad haha. Så det här konceptet kom helt i rättan tid. Nu skulle hon få gå loss hur mycket hon ville. No rules! (Ja, eller nästan, no rules except for när det kommer till ugnen och vassa föremål).
Upplägget av den här bakboxen var verkligen perfekt för de små. Väldigt pedagogisk med stor text och tydligt steg för steg. Dessutom så innehöll den även majoriteten av de ingredienser man behövde. Vi behövde bara lägga till smör. Så himla bra! Sen kände inte min dotter riktigt för att följa något av de recepten man fick med utan hon körde någon sammanslagning där ALLA ingredienser i hela boxen (förutom kakao och dulche de leche) skulle ner i bunken. Allt knådades ihop till en deg med 100 g smör (lite vatten behövde tillsättas) och sen formade hon dem till runda småkakor som gräddades och sedan dekorerades med smält choklad och strössel.
Ser ni hur fina de blev? Jag är så stolt! Kakorna vart inte bara fina utan väldigt goda också! Och kan vi prata lite om den söta kakburken som man fick med, med tillhörande klisterlapp med enhörningsmotiv och texten ”Min Kakburk”. Så himla gulligt!
 
Det var verkligen generöst med både ingredienser och bakverktyg/tillbehör i den här boxen. Tummen upp helt klart för ett koncept som vi kommer att testa på flera gånger framöver.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
5 år sedan

MachAllah vad heter dina barn?

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x