Fånga bakningen in action med 4K pre-burst

Som jag tidigare har berättat för er så blev jag i Januari i år stolt ambassadör för Lumix Nordic. Sedan dess har jag fotat alla mina bilder med kameran Lumix GX80 och objektivet Panasonic Lumix G 25mm /F1.7 ASPH. En av de funktioner som jag vart introducerad för under start-up mötet och som jag var mest exalterad över att prova, var 4K pre-burst.
Som jag har experimenterat med den här funktionen! Och jag är långt ifrån klar haha. Det är så roligt att prova kasta, hälla och pudra ingredienser hej vilt och fånga bakningen in action. Det ger bilderna ett sånt liv och en helt ny dimension till de klassiska “steg för steg”-bilderna i recept. Jag har varit lite sparsam med att visa upp vad jag experimenterat fram men det kommer mer sådant i kommande inlägg som jag förberett nu när jag känner att jag förstår mig på funktionen bättre. En väldigt omtyckt bild av mina 4K-bilder är den där jag häller nutellasås på churros-pannkakor.
Det är något oerhört tillfredsställande med att se något i rörelse som fångas skarpt på bild.
Många av er undrar säkert vad 4K och 4K pre-burst ens är för något som jag babblar om så engagerat? 4K-foto ger möjligheten att plocka ut en stillbild ur en video med riktigt hög kvalitet (UHD). Vad pre-burst gör är att den också fångar 60 bildrutor under 1 sekund innan du trycker på avtryckaren samt en sekund efter. Just denna lilla finess är helt perfekt när jag står redo att skapa ett moment och jag ber maken trycka för att ta en bild. Den fångar exakt det tillfället som jag behöver, som maken ofta missar på grund av människans naturliga reaktionstid. Helt perfekt med andra ord!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Fånga bakningen in action med 4K pre-burst

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sandra
6 years ago

Känner att jag behöver gå en kurs hos dig för att lära mig detta mer! 😂 Hittar inte ens K4 funktionen!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?