Nu känns köket äntligen som mitt eget

Vi flyttade in i vår nya lägenhet i början på april. En jättefin, nyrenoverad lägenhet som jag fram tills nu inte känt som att det vore mitt eget alls. Flytten kom när jag var höggravid och skrev på mitt examensarbete. Det sista jag tänkte på var att få ordning på inredningen. Men nu så! Min kära kökshylla är på plats, fylld med massor av mina favoritköksprylar (ja, så nördig är jag att jag har favoritköksprylar haha!) och likaså min lilla tavelvägg. Det var lite knepigare att få till tavlorna som jag ville ha dem då den väggen jag har dem på är smalare än min förra men det blev helt ok ändå. Det blir nog en tavla eller två till som kommer upp där när jag bestämt mig för hur de ska sitta men så länge ser det ut såhär. Vad tycks?

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
Emma
2 år sedan

Ooo vad fint❣️Du värkar ju ha så fin & vacker stil så du skulle ju kunna designa ett eget förkläde, har bara tråkiga här hemma och du skulle säkert designa ett jätte fint förkläde (helst för både stora och små😉), det skulle säkert bli en succé😍😉!

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x