Nu känns köket äntligen som mitt eget

Vi flyttade in i vår nya lägenhet i början på april. En jättefin, nyrenoverad lägenhet som jag fram tills nu inte känt som att det vore mitt eget alls. Flytten kom när jag var höggravid och skrev på mitt examensarbete. Det sista jag tänkte på var att få ordning på inredningen. Men nu så! Min kära kökshylla är på plats, fylld med massor av mina favoritköksprylar (ja, så nördig är jag att jag har favoritköksprylar haha!) och likaså min lilla tavelvägg. Det var lite knepigare att få till tavlorna som jag ville ha dem då den väggen jag har dem på är smalare än min förra men det blev helt ok ändå. Det blir nog en tavla eller två till som kommer upp där när jag bestämt mig för hur de ska sitta men så länge ser det ut såhär. Vad tycks?

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Nu känns köket äntligen som mitt eget

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
Emma
3 years ago

Ooo vad fint❣️Du värkar ju ha så fin & vacker stil så du skulle ju kunna designa ett eget förkläde, har bara tråkiga här hemma och du skulle säkert designa ett jätte fint förkläde (helst för både stora och små😉), det skulle säkert bli en succé😍😉!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?