Dagens bakning blev dena ljuvliga cheesecake med salt karamell och popcorn. Inspirationen är hämtad från grymma Cookies & Sweets no bake salted caramel and popcorn cheesecake. Se till att kolla in hennes underbara bakblogg om ni inte redan gjort det!
Och någon sa till mig att det är popcornets dag idag. Det hade jag ingen aning om när jag bakade den här cheesecake:n. Ett perfekt sammanträffande.
Några tips från en cheesecake-älskare till en annan som kommer hjälpa dig att få den PERFEKTA cheesecaken:
1. Lägg lite vatten i en djup ugnsplåt och ställ den längst ner i ugnen när du gräddar din cheesecake. Detta kommer ta din krämiga cheesecake till en helt ny nivå!
2. Ordentligt mixade digestivekex är A och O för en bra botten. Slarva inte utan krosa dem, helst i matberedare eller mixer, tills du får ett riktigt fint smul.
3. Ta det lugnt med vispandet och blandandet. Om inget annat anges, blanda och vispa bara så att ingredienserna precis gått ihop. Annars riskerar du att få en tråkig konsistens på din cheesecake.
Men alltså jag smäller av, hur gott såg inte det där ut att vara då???
Ska man ha i yoghurt? Isåfall när?