Grönt i mitt köksfönster

Det här inlägger är i samarbete med Interflora
Jag har äntligen börjat ta tag i att införliva de förändringar som jag vill göra i mitt kök . Tidigare har jag gått all in för svartvitt (låt oss kalla det min wannabe minimalist-period haha) men har kommit in i en period där jag vill balansera upp med färger, gärna från blommor och andra växter, för att få lite liv i köket. Jag vill helt enkelt skapa mig ett lite mysigare kök med inslag av varmare färger och fylligare inredning. Jag vet inte hur länge som jag pratat om att jag vill ändra om i mitt kök men jag har helt enkelt inte haft någon aning om hur. Men nu känner jag äntligen att jag börjar få en tydlig bild av exakt vad jag vill ha.
Ett bra ställe att hitta produkter och inspiration för att style:a sitt kök med blommor är Interfloras Fresh-butiker. Förutom vardagsblommorna och andra blomsterarrangemang, har de en serie vaser, krukor i Interfloras Freshpaket som säljs i Interflora Fresh-butikerna. Det finns 66 butiker runtom i Sverige och lucky me som har mer än en butik här i Stockholm!
Kollage är min bästa vän när det kommer till planeringen av att förändra ett rum. Det här kollaget visar de mindre vaserna i glas från Interflorash Freshpaket. Interflora lanserar freshpaket 4 gånger per år, vilket består av vaser, krukor och heminredningsdetaljer.
 
Själv föredrar jag när färgerna i blommorna får stå för sig själva och väljer därför vaser i glas. Jag skulle älska att komplettera med de här små vaserna från Interflora med en liten mindre blomma i varje att ha på min kökshylla bland kokböckerna. Interflora Fresh har även ett utbud av designer i mer grova och drejade material, ni hittar bild på alla deras produkter på Interfloras hemsida. Där finns även information om adress och kontaktuppgifter till alla Interflora Fresh-butikerna.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x