Söta små pajer till frukost

Dagens helgfrukost gjorde jag och min dotter tillsammans: söta små hälsosamma pajer på granola med yoghurtfyllning och färska bär! Hon vart så nöjd och kände sig så stolt när dem var klara och jag berättade för hennes pappa att hon gjort dagens frukost.
Har du en lite bagare hemma du också som gärna är med och hjälper till i köket är det här receptet en perfekt svårighetsgrad för de yngre åldrarna. Och dessa små pajer funkar lika bra till frukost som till mellanmål. Riktigt goda!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Söta små pajer till frukost

Portioner: 4

Ingredienser

2 dl granola, müsli eller havregryn
1,5 msk smält kokosolja
0,25 dl honung (agavesirap för vegansk)
2-3 dl yoghurt (soya eller havre för vegansk)
färska bär till garnering

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 4st

Ingredienser

2 dl granola, müsli eller havregryn
1,5 msk smält kokosolja
0,25 dl honung (agavesirap för vegansk)
2-3 dl yoghurt (soya eller havre för vegansk)
färska bär till garnering

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop granola, kokosolja och honung i en bunke till en formbar massa.
  3. Fördela smeten i fyra små pajformar och tryck ut den tills den täcker hela botten.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills de fått en fin och gyllene färg.
  5. Låt pajskalen svalna helt och hållet innan du fyller dem.
  6. Fördela yoghurten i pajskalen och toppa med färska bär. Kan serveras direkt!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop granola, kokosolja och honung i en bunke till en formbar massa.
  3. Fördela smeten i fyra små pajformar och tryck ut den tills den täcker hela botten.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, tills de fått en fin och gyllene färg.
  5. Låt pajskalen svalna helt och hållet innan du fyller dem.
  6. Fördela yoghurten i pajskalen och toppa med färska bär. Kan serveras direkt!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
7 years ago

Mums vad gott! 🙂

Anonymous
7 years ago

ser jättegoda ut 🙂

Linnéa - The Hungry Gosling
6 years ago

De ser jättegoda ut 🙂

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?