Royal Dream av Lars Wallin

Det här inlägget är i samarbete med Fyrklövern AB
 
Lars Wallin är ett namn som jag i vanliga fall kopplar till vackra kläder men nu har han även designat en riktigt vacker servis. Jag är helt förälskad i den och kan redan föreställa mig hur drömskt det skulle vara att duka med den på en somrig bjudning. Blandningen av stilrena linjer och lekfulla, somriga mönster är helt i min stil. Beskrivningen av servisen gör det inte direkt lättare att motstå den:
 

Virvlande sidenband från Lars Wallins glamorösa klänningar har med stor finess landat på det pärlemorskimrande vita porslinet. Dekoren är feminint sinnlig i toner av sofistikerat grått. Bården i platina omfamnar servisen och ger kunglig elegans. Utvalda delar har fyllts av klättrande luktärter i blek pastell och fladdrande nordiska fjärilar mot lindblomsgrön botten. Motiv som hämtade ur en förtrollande slottsträdgård – Royal Garden. Med drömservisen Royal Dream kan du duka upp till en alldeles, alldeles underbar fest och skapa minnen som gör dig lycklig i alla dina dagar.

 
Just finns det ett grymt bra lanseringserbjudande där du kan beställa ett paket med 16 delar (2 mattallrikar, 2 förrättstallrikar, 2 djupa tallrikar, 2 brödtallrikar av servisen Royal Dream by Lars Wallin tillsammans med 2 gafflar, knivar, skedar och 2 vinglas för endast 998kr (värde 3850kr). Vill du passa på att utnyttja erbjudandet, gör du det HÄR

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x