Nytt i köket

Det här inlägget är i samarbete med Desenio
Nu har jag uppdaterat min favorithörna i köket med ytterligare köksdetaljer! De tomma ramarna har fyllts och hyllan har möblerats om lite grann. Jag hittade en massa fina kökstavlor hos Desenio och gick verkligen bananas med att fylla ut de ytor som kändes tomma och tråkiga. Alltfrån färgsprakande grafiska posters till mer avskalade med bara text. Och kan vi snacka lite om guldramarna? Så fina och passar perfekt eftersom jag har lite andra gulddetaljer i hyllan. På fotoväggen körde jag helvita ramar som också de är från desenio.
 
De posters jag har visat upp är verkligen bara ett litet urval av alla de fina posters de har till köket. Det var så svårt att välja vilka jag skulle ha! Är du sugen på att själv piffa upp köket eller något annat rum med posters så kan du passa på att använda min rabattkod mykitchen25 som ger 25% rabatt (ej på Desenios exklusiva posters och gäller inte ramar/clips/posterhängare) mellan den 21-23 februari!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Nytt i köket

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rebecca
7 years ago

åh vad fint!

Mirre - Sweetwords
7 years ago

Så fint det vart

Anna ML Holm
7 years ago

Superfint!

JUNITJEJ
7 years ago

Vilka underbara detaljer!!!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?