Nytt i köket

Det här inlägget är i samarbete med Desenio
Nu har jag uppdaterat min favorithörna i köket med ytterligare köksdetaljer! De tomma ramarna har fyllts och hyllan har möblerats om lite grann. Jag hittade en massa fina kökstavlor hos Desenio och gick verkligen bananas med att fylla ut de ytor som kändes tomma och tråkiga. Alltfrån färgsprakande grafiska posters till mer avskalade med bara text. Och kan vi snacka lite om guldramarna? Så fina och passar perfekt eftersom jag har lite andra gulddetaljer i hyllan. På fotoväggen körde jag helvita ramar som också de är från desenio.
 
De posters jag har visat upp är verkligen bara ett litet urval av alla de fina posters de har till köket. Det var så svårt att välja vilka jag skulle ha! Är du sugen på att själv piffa upp köket eller något annat rum med posters så kan du passa på att använda min rabattkod mykitchen25 som ger 25% rabatt (ej på Desenios exklusiva posters och gäller inte ramar/clips/posterhängare) mellan den 21-23 februari!

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rebecca
6 år sedan

åh vad fint!

Mirre - Sweetwords
6 år sedan

Så fint det vart

Anna ML Holm
6 år sedan

Superfint!

JUNITJEJ
6 år sedan

Vilka underbara detaljer!!!

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x