I våras när jag var höggravid gick jag och min man förbi en gigantisk bild på en blåbärspaj i en matbutik. Varför just den här pajen fångade min uppmärksamhet var för att den vekade ha ett skal gjort på kokos. Min kropp bara skrek efter den här pajen (hej gravidhjärna!) och jag letade förgäves efter receptet. Det blev ett tredagarsprojekt att försöka få receptet men ingen hade det. Inte ens butikschefen kunde få fram det (ja, när man är gravid får man gå hur långt somhelst haha). Bilden hade de bara köpt som dekoration och jag hann vara sur över det i cirkus 1 dag innan jag tog mig ann att återskapa den här pajen.
Och här har ni den! En glutenfri kokospaj med ett skal som görs på ynka TVÅ ingredienser! Du kan fylla den med i princip vad du vill för det här pajskalet är helt galet gott! Frasigt och segt på samma gång. Syrliga bär eller en syrlig curd gör sig allra bäst i det här pajskalet. Den här gången körde jag på hallon, men du kan såklart ta det du gillar bäst! Och glöm inte vaniljglassen! Det passar perfekt till den här pajen.
Ser så mumsigt ut!!