I och med flytten har jag verkligen fått syn på varenda liten grej som legat gömd i skafferi och frys. En sak som jag hittade var massor med frysta bär. Både blåbär och hallon i flera olika öppnade paket haha! Så det kändes som att det var hög tid att använda upp dem. Resultatet ser ni på bilderna: en riktigt krämig vaniljcheesecake toppad med en hallon- och blåbärskompott.
Oj så lyckad den här cheesecake:en blev! De syrliga bären gjorde sig riktigt bra med den söta och krämiga fyllningen. En perfekt cheesecake att äta tillsammans med vänner och en kopp kaffe i den efterlängtade solen. Jag bakade min cheesecake i en rund form med avtagbara kanter med diameter på 20 cm och ger ca 8 bitar.
Klicka gärna på hjärtat under det här inlägget om du tycker om det här receptet!
Hej och tack för en jätte fin blogg!
Dina recept är underbara!!
Vad hade du för mått på din form?
Tuuuuusen Tack!!!!