Överraskad med en Pinterest-dröm

Vilken dag det var igår! Efter att ha flyttpackat på förmiddagen åkte jag till, vad jag trodde var, Mrs Coskuns fest för att fira hennes kandidatexamen. Men när jag kom fram möttes jag av mina fina vänner som skrek ”överraskning!” och en drömsk babyshower-dekoration.
 
Allt var så himla fint med dekorationen, den goda maten som bästa Mariam hade fixat! Och att Imane hade bakat tårta och cakepops till mig som var både fina och riktigt riktigt goda! När man blir bortskämd med så god och fin fika utan att ha gjort den själv så dunkar hjärtat lite extra.
 
Tusen tack älskade vänner! Det är så fint att ni tog er tid och engagemang för att anordna detta för mig <3. De fina bilderna är tagna av Imane.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annie
5 år sedan

Åh vilka fina vänner du har som ansträngt sig så!! <3 Grattis!

Anonym
5 år sedan

wow!!

enmiljonintryck
5 år sedan

Wow vad fint!

Mirre - Sweetwords
5 år sedan

Oh så fint

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x