5 sanningar om matbloggare

Asså long time no see! Jag har världens bloggabstinens och massa härliga idéer att dela med mig av men tyvärr gör det naturliga kaoset som kommer med en köksrenovering att jag har svårt att få till det hela. Men snart är dem klara och jag får bosätta mig i köket igen! Bara några dagar kvar, så hang in there! Tills dess tänkte jag dela med mig av några sanningar som stämmer in på de flesta av oss matbloggare. Skriven med glimten i ögat såklart 😉 Känner ni igen er på någon punkt?
 
1. Att äta mat tillsammans med en matbloggare innebär oftast att man får äta kall mat. Maten ska style:as och fotas innan någon i sällskapet ens kan drömma om att få smaka på den.
 
2. Hur fint det än blir på bild så strör jag i verkligheten inte min granola över yoghurten med en pytteliten sked. Precis som alla andra människor så har jag stressiga mornar där jag försöker vinna tid genom att inte dra fram en sked utan försiktigt hälla från påsen direkt ner i skålen vilket nästintill alltid slutar i katastrof.
 
Min väns reaktion när jag frågar om hon vill ta med sig den här tårtan hem: “Vadå FÅR jag den? Bara sådär?”.
 
3. Ibland misstänker mina vänner att jag har en hemlig plan om att göra dem tjocka. Jag älskar att baka och det gärna ofta. Dock så är det svårt att äta upp allt själv så jag tar ofta och gärna med mig till vänner, skola och jobb. Eftersom att halva världen är på diet så blir dock många misstänksamma över att jag bara ger dem en massa läckra bakverk och tror därför att jag har en stor masterplan om att göra dem tjocka av att äta massa gottis för att själv känna mig smal.
 
4. Även bakbloggare köper färdig fika från affären…Men älskar att alla tror att man gjort allting från scratch de gånger man köpt färdigt för att det är vad de förväntar sig.
 
5. Okej sista sanningen är egentligen ett problem för alla bloggare som är bosatta i norden under vinterhalvåret. Vårt liv kretsar kring de ynka timmar mitt på dagen med perfekt dagsljus för fotografering. Tänkte först skriva ut hur jag löser det problemet men helt ärligt är min obsession att leverera blogginlägg även på vintern föör pinsam för att skriva ut 😉

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

5 sanningar om matbloggare

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?