5 ljuvliga recept med svenska äpplen!

Nu kan man väl äntligen säga att hösten är på g vilket innebär säsong för våra underbara svenska äpplen. Jag måste ändå säga att jag har varit rätt duktig på att baka med äpplen när jag tittar tillbaka i mitt arkiv. I listan nedan hittar du mina 5 favoritrecept med äpplen som du kan baka i mängder!
 
En all-time favourite hos mig är den här mjuka kakan med tosca, äpple och klassiska svenska kryddor. En såndär mjuk kaka som går hem hos ALLA.
 
En perfekt start på dagen får du med den här quinoagröten som sköter sig själv i ugnen medan du gör dig iordning på morgonen!
 
Ett annat nyttigt alternativ att göra med äpplen är de här äpplesnacksen. Jag har sagt det förut och säger det igen, äpple och jordnötssmör är en dödligt god kombination!
 
Varför välja mellan pannacotta och äpplesmulpaj när man kan ha båda två? Med den här äppelpajscottan får du det uppleva det bästa av två världar.
 
En ny verson av chokladbollar som smakar underbart höstigt! Även om vit choklad i regel är mycket sötare än vanlig choklad så upplever jag att de här chokladbollarna är mindre söta än vanliga chokladbollar.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
6 år sedan

Kakor med äpple är så himla gott! Tycker det är så höstigt med just kombinationen varma äpplen i kakor =)

Rabattkods på flera märken från Xbeauty, 20 %.
Kolla även mitt recept på Tikka Masala!

Lena
6 år sedan

Mums, mums, mums!! 😀

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x