5 ljuvliga recept med svenska äpplen!

Nu kan man väl äntligen säga att hösten är på g vilket innebär säsong för våra underbara svenska äpplen. Jag måste ändå säga att jag har varit rätt duktig på att baka med äpplen när jag tittar tillbaka i mitt arkiv. I listan nedan hittar du mina 5 favoritrecept med äpplen som du kan baka i mängder!
 
En all-time favourite hos mig är den här mjuka kakan med tosca, äpple och klassiska svenska kryddor. En såndär mjuk kaka som går hem hos ALLA.
 
En perfekt start på dagen får du med den här quinoagröten som sköter sig själv i ugnen medan du gör dig iordning på morgonen!
 
Ett annat nyttigt alternativ att göra med äpplen är de här äpplesnacksen. Jag har sagt det förut och säger det igen, äpple och jordnötssmör är en dödligt god kombination!
 
Varför välja mellan pannacotta och äpplesmulpaj när man kan ha båda två? Med den här äppelpajscottan får du det uppleva det bästa av två världar.
 
En ny verson av chokladbollar som smakar underbart höstigt! Även om vit choklad i regel är mycket sötare än vanlig choklad så upplever jag att de här chokladbollarna är mindre söta än vanliga chokladbollar.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

5 ljuvliga recept med svenska äpplen!

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
7 years ago

Kakor med äpple är så himla gott! Tycker det är så höstigt med just kombinationen varma äpplen i kakor =)

Rabattkods på flera märken från Xbeauty, 20 %.
Kolla även mitt recept på Tikka Masala!

Lena
7 years ago

Mums, mums, mums!! 😀

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?