Min bildresa med Kiliaro

Det här inlägget är i samarbete med Kiliaro .
Även om bakning är ett stort intresse som jag visar genom bloggen så har flera av er listat ut att fotografera mina bakverk är ett minst lika stort intresse. De hänger liksom ihop! Häromdagen kollade jag tillbaka på mina allra första receptbilder på bloggen och jag fick en liten chock samtidigt som jag blev väldigt stolt över mig själv. Lite mer än ett års erfarenhet har gjort så himla stor skillnad!

Min allra första bloggbild från April 2015. Brydde mig varken om ljus, bakgrund eller att det skulle se aptitligt ut. Ba en ren och skär bild som jag tog innan det var dags att hugga in i pannkakan.

Idag tänker jag på allt och är petnoga med vartenda bild jag tar. Jag tänker på ljuset, bakgrunden, styling osv osv. Ibland ger det mig huvudvärk och ju mer noga jag är desto oftare blir jag besviken. Det är många gånger som jag bara velat lägga ner allt för att jag inte tycker att mina bilder är bra nog. Men det är samtidigt en bra sak. Jag vill inte vara helt nöjd för då kommer jag inte att bli bättre. Att titta tillbaka på gamla bilder idag gav mig verkligen en motivationshöjare. All övning och allt kämpande har verkligen gett belöning! Eller vad säger ni?

 
På bloggen kanske det kommer upp 2-3 bilder men jag tar oftast 10 gånger fler bilder än det för att kunna ha ett bra urval att välja mellan. Och mina bilder är som mina bebisar, även om jag väljer ut 2-3 stycken att visa här så kan jag verkligen inte göra mig av med resten. Jag sparar allt! Dock så har inte riktigt min “pluggdator” den lagringskapacitet som behövs för att kunna spara så många bilder som det har lyckats bli på bara 1,5 år och tidigare löste jag det genom att faktiskt tillslut radera de äldsta bilderna. Det gjorde så himla ont i hjärtat att behöva göra det, speciellt eftersom att jag ibland vill återanvända bilder till nya inlägg på bloggen eller till throwbacks på instagram. Men jag har äntligen hittat lösningen på det – Kiliaro.com !
 

Kiliaro är en app och hemsida där du kan ladda upp dina bilder i det så kallade “molnet”. På det här sättet tar bilderna varken plats på dator, mobil eller hårddisk och du får tag på dem från båda två! Det är verkligen  perfekt för mig som använder mina bilder i alla sociala medier. Jag skriver ett inlägg på datorn som jag sedan delar vidare på mobilen. Innan den här appen så mailade jag mig själv varje gång jag behövde använda en bild på mobilen. Tillslut hade jag fler mail från mig själv än andra och kunde knappt hitta dem viktiga mailen haha. Dessutom är mina älskade bilder och videos organiserade i olika mappar och helt säkrade ifall min dator eller mobil skulle försvinna eller gå sönder.
 
Att börja använda Kiliaro är super enkelt, appen finns både till iOS och Android och med rabattkoden BLXKdGi får du en gratis testmånad och betalar sen bara 9 kr/mån för obegränsad lagring (rabattkoden är giltig t.om 31/10/2016). Du kan genom ett enkelt klick ladda upp alla bilder som du har på din mobil och sen bara trycka på “free up space” för att ta bort dem från mobilen men behålla dem i Kiliaros moln.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Min bildresa med Kiliaro

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
N
N
7 years ago

Vad använder du för kamera? 🙂

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?