Wishlist: Global knivar

Det här inlägget är ett samarbete med Frapp.se
 
För någon som hänger i köket så mycket som jag gör, kan det verka konstigt att jag inte insåg att mina enstaka köksknivar var riktigt ruttna. Det tar emot lite att berätta det här men jag använt samma budget-knivset som jag köpte när jag flyttade hemifrån för 5 år sen! Det är ju inte klokt, men jag hade bara inte tänkt på det förrän för några veckor sen när en vän till mig kommit över på lunch och skulle hjälpa mig hacka grönsaker och anmärkte på att jag hade så tröga knivar haha! Jag hade ju vant mig men när jag fick prova hur en riktigt kökskniv hackar så insåg jag vad jag gått miste om!
 
De knivar jag har fått upp ögonen för är Global knivar från Frapp.se. Det är ett välkänt varumärke som funnits sedan 80-talet och deras knivar tillverkas i ett hårt rostfritt stål. Förutom att de är stilrena så kan man hos Frapp.se köpa dem i set i 3 eller 4 delar och med tillbehör. Perfekt för en nybörjare i knivdjungeln som mig!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Wishlist: Global knivar

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
H
H
7 years ago

Har ingenting att göra med det här inlägget men det gick inte att kommentera i ett gammalt inlägg som hade med arabisk mat att göra. Måste tipsa om en fantastisk kokbok av Salma Hage som heter The Lebanese Kitchen. Den är otroligt fin och heeeeelt underbar. Allt från mustiga grytor till baklava och bästa rörorna såklart.

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?