Wishlist: Global knivar

Det här inlägget är ett samarbete med Frapp.se
 
För någon som hänger i köket så mycket som jag gör, kan det verka konstigt att jag inte insåg att mina enstaka köksknivar var riktigt ruttna. Det tar emot lite att berätta det här men jag använt samma budget-knivset som jag köpte när jag flyttade hemifrån för 5 år sen! Det är ju inte klokt, men jag hade bara inte tänkt på det förrän för några veckor sen när en vän till mig kommit över på lunch och skulle hjälpa mig hacka grönsaker och anmärkte på att jag hade så tröga knivar haha! Jag hade ju vant mig men när jag fick prova hur en riktigt kökskniv hackar så insåg jag vad jag gått miste om!
 
De knivar jag har fått upp ögonen för är Global knivar från Frapp.se. Det är ett välkänt varumärke som funnits sedan 80-talet och deras knivar tillverkas i ett hårt rostfritt stål. Förutom att de är stilrena så kan man hos Frapp.se köpa dem i set i 3 eller 4 delar och med tillbehör. Perfekt för en nybörjare i knivdjungeln som mig!

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
H
H
6 år sedan

Har ingenting att göra med det här inlägget men det gick inte att kommentera i ett gammalt inlägg som hade med arabisk mat att göra. Måste tipsa om en fantastisk kokbok av Salma Hage som heter The Lebanese Kitchen. Den är otroligt fin och heeeeelt underbar. Allt från mustiga grytor till baklava och bästa rörorna såklart.

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x