Inspirationsvägg i köket

Det här inlägget är i samarbete med PIXERS.
Jag håller på för fullt med att inreda om i mitt kök efter renoveringen som gjordes under september månad. Det har tagit lite tid för mig att komma på exakt hur jag vill ha det men nu har jag en tydlig idé i huvudet som jag bara behöver shoppa lite för, för att införliva.
 
En av de sakerna som jag ser mest fram emot att fixa med är en inspirationsvägg. Jag har ett litet väggparti vid fönstret som länge bara stått tomt men som jag gärna vill göra något med. Hos PIXERS har jag hittat en hel del fina alternativ som skulle passa riktigt bra. På deras välnavigerade hemsida kan man filtrera på vilket rum man söker väggdekorationer till, vilket är super om du vill hitta något till andra rum också 🙂 Har du svårt att bestämma dig, tycker jag att du också ska kolla in deras inspirationsbilder där de har placerat bilderna och fototapeterna i olika rum och inredningsstilar.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x