Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet. Idag bakade jag de här super goda fudge brownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. De är bara FÖR GODA! Det är riktigt svårt att hålla sig för att inte äta dem innan jag fotat klart.
Dessutom är de här godbitarna riktigt enkla att göra. Testa själv vettja!
Ett stort Tack för detta recept! 🙂 Är både gluteintolerans och mjölkproteinallergiker 🙂
De ser riktigt goda ut!
Tack 🙂
Måste göra!! Vad är det för chokladknappar du använder? Brukar dom ligga vid baksakerna i butik eller godiset?
Hej! Kan man ersätta äggvitor med kikärtsspad?
Hejhej! Har inte testat så har ej exakta mått men om du testar får du gärna berätta hur det gick 🙂