En hjärtformad tårta

I helgen firades en vän som nyligen gift sig. Man skulle kunna säga en möhippa i efterskott. Det blev en hjärtformad tårta med parets bröllopsdag och jag fick en anledning att använda min senaste crush i tårtvärlden – nämligen cake lace. Det ser mer avancerat ut än vad det här och lyfter verkligen en tårta på ett snyggt sätt. Jag använder mitt cake lace starter kit som finns att köpa på Cake & Design. Denna gång färgade jag lace smeten röd! 😀
 
Tårtan är fylld med min fluffiga jordgubbsmousse (recept här) och vaniljkräm (recept här). Jag gjorde tårtbotten som vanligt enligt tre lika receptet och spacklade med italiensk vaniljsmörkräm som jag smaksatte med vaniljpulver.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

En hjärtformad tårta

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fatima
7 years ago

Gud vad vacker och romantisk!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?