En hjärtformad tårta

I helgen firades en vän som nyligen gift sig. Man skulle kunna säga en möhippa i efterskott. Det blev en hjärtformad tårta med parets bröllopsdag och jag fick en anledning att använda min senaste crush i tårtvärlden – nämligen cake lace. Det ser mer avancerat ut än vad det här och lyfter verkligen en tårta på ett snyggt sätt. Jag använder mitt cake lace starter kit som finns att köpa på Cake & Design. Denna gång färgade jag lace smeten röd! 😀
 
Tårtan är fylld med min fluffiga jordgubbsmousse (recept här) och vaniljkräm (recept här). Jag gjorde tårtbotten som vanligt enligt tre lika receptet och spacklade med italiensk vaniljsmörkräm som jag smaksatte med vaniljpulver.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Fatima
6 år sedan

Gud vad vacker och romantisk!

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x