Fudge Malteasers Brownie med Dulche de Leche

Idag har det vart riktigt varmt och vad passar då inte bättre än en krämig fudge brownie toppas med svalkande glass och underbart god dulche de leche från Pampas Deli? Hela konceptet med krämighet, krrispighet, salt och sött är en underbar smaksensation som är svår att tacka nej till. Baka den kvällen innan den ska serveras och låt den vila i kylskåpet över natten för perfektion! Det här receptet bakas i en form på 15×25 cm och räcker till 8 bitar.
 
Is there anything better than a creamy fudge brownie topped with cool ice cream and wonderful good Dulche de leche from the Pampas Deli? Not in my oppinion. The whole concept of creaminess, crispyness, salty and sweet is a wonderful taste sensation that is hard to refuse. Bake it the night before it is to be served and let it rest in the refrigerator overnight for perfection! This recipe is baked in a baking pan of 15×25 cm and serves 8 pieces.

Ingredients (malteasers fudge brownie):
150 g unsalted butter
200g dark chocolate
1 cup granulated sugar
0,25 cup cocoa
0.5 tsp salt
1 tsp vanilla
2 eggs
0,75 cups flour
100 g malteasers
ice cream and Pampas Deli Dulche de leche baking for garnish

Do this:
1. Preheat the oven to 320 F.
2. Melt the dark chocolate in the microwave or over a water bath.
3. Melt the butter over low heat. Pour into a bowl.
3. Add the granulated sugar, cocoa powder, melted dark chocolate, salt, vanilla sugar and mix together.
4. Whisk in one egg at a time.
5. Finally add flour and mix to a smooth batter.
6. Coat a baking pan with size 15×25 cm with baking paper and pour the batter into it.
7. Bake in middle of oven for about 25-30 minutes. Add the malteasers on top of the brownie while it’s still hot.
8. The brownie is the tastiestwhen resting in the refrigerator overnight. Served with ice cream and Dulche de leche.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

Fudge Malteasers Brownie med Dulche de Leche

Ingredienser

150 g osaltat smör
200 g mörk choklad
2.5 dl strösocker
0.5 dl kakao
0.5 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
2 st ägg
1.75 dl Vetemjöl
100 g Malteasers
gräddglass och Pampas Deli dulche de leche baking till garnering
 

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

150 g osaltat smör
200 g mörk choklad
2.5 dl strösocker
0.5 dl kakao
0.5 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
2 st ägg
1.75 dl Vetemjöl
100 g Malteasers
gräddglass och Pampas Deli dulche de leche baking till garnering
 

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Sätt ugnen på 160 grader.
  2. Smält den mörka chokladen i micro eller över vattenbad.
  3. Smält smöret på svag värme. Häll över i en bunke.
  4. Tillsätt strösocker, kakao, smält mörk choklad, salt, vaniljsocker och blanda ihop.
  5. Vispa ner ett ägg i taget.
  6. Tillsätt till sist vetemjöl och blanda till en slät smet.
  7. Täck en bakform med storlek 15×25 cm med bakplåtspapper och häll ner smeten.
  8. Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter. Lägg på malteasers på toppen av brownien medan den fortfarande är varm.
  9. Godast är brownien när den får vila i kylskåpet över natten. Serveras med glass och dulche de leche.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Sätt ugnen på 160 grader.
  2. Smält den mörka chokladen i micro eller över vattenbad.
  3. Smält smöret på svag värme. Häll över i en bunke.
  4. Tillsätt strösocker, kakao, smält mörk choklad, salt, vaniljsocker och blanda ihop.
  5. Vispa ner ett ägg i taget.
  6. Tillsätt till sist vetemjöl och blanda till en slät smet.
  7. Täck en bakform med storlek 15×25 cm med bakplåtspapper och häll ner smeten.
  8. Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter. Lägg på malteasers på toppen av brownien medan den fortfarande är varm.
  9. Godast är brownien när den får vila i kylskåpet över natten. Serveras med glass och dulche de leche.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
8 years ago

Men fy så gott!!

a n n i k a
8 years ago

Mums!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?