Nu är blåbären här!

Lilla familjen är nyss hemkomen från en utflykt till en liten skog i närheten av där vi bor. En facebookstatus viskade i mitt öra att blåbären mognat och visst va det så. Skogen var full av dem, stora som små! Min dotter fick en liten hink med sig som hon fyllde till hälften med blåbär. Hon tyckte det var så himla roligt och vart koncentrerad i en hel timme innan hon satte sig på en mossig sten och sa att hon var trött. Mitt lilla hjärta <3 Att plocka blåbär är ett hett sommarlovstips! Både jag och min man tyckte det var så skönt att komma bort från trafik och skärmar! Nu ska vi baka massor med dessa egenplockade blåbär 😀

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x