In progress: Coffee corner

Nu börjar mitt coffee corner i köket sakta men säkert att ta form. Som resten av köket, så har jag hållt den här platsen svartvit med enstaka färgklickar från en växt.
Jag har tillfällit tagit ner min letter banner och gett plats till en hylla för kaffe, te och snart dessutom koppar! Har en idé om att stapla några koppar på assietter sådär lite slarvigt på hyllan så att man känner sig välkommen att ta en kopp te eller kaffe. På samma hylla står också kaffet cafego från Sofiero Kafferosteri som jag håller på att testa. Hittills har jag bara hunnit testa mörkrost i ett bakverk men ser fram emot att testa de andra också.

Jag försöker att bibehålla en minimalistisk känsla i köket just för att jag inte tål när det blir för plottrigt! Dock så kan jag ibland tycka att det minimalistiska kan bli lite för kallt och avskalat i ett hemtrevligt kök. Växter gör en stor skillnad då! Jag hittade den vita emaljkannan med svart kant på Fyndiq som passar perfekt till färgtemat och inger lite värme med några blommor i.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
a n n i k a
6 år sedan

Så fint 😀

Fatima
6 år sedan

Vad fint det är!

Dalal
6 år sedan

Va fint du har det ma sha Allah, vart är kaffe o te burkarna ifrån?

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x