In progress: Coffee corner

Nu börjar mitt coffee corner i köket sakta men säkert att ta form. Som resten av köket, så har jag hållt den här platsen svartvit med enstaka färgklickar från en växt.
Jag har tillfällit tagit ner min letter banner och gett plats till en hylla för kaffe, te och snart dessutom koppar! Har en idé om att stapla några koppar på assietter sådär lite slarvigt på hyllan så att man känner sig välkommen att ta en kopp te eller kaffe. På samma hylla står också kaffet cafego från Sofiero Kafferosteri som jag håller på att testa. Hittills har jag bara hunnit testa mörkrost i ett bakverk men ser fram emot att testa de andra också.

Jag försöker att bibehålla en minimalistisk känsla i köket just för att jag inte tål när det blir för plottrigt! Dock så kan jag ibland tycka att det minimalistiska kan bli lite för kallt och avskalat i ett hemtrevligt kök. Växter gör en stor skillnad då! Jag hittade den vita emaljkannan med svart kant på Fyndiq som passar perfekt till färgtemat och inger lite värme med några blommor i.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

In progress: Coffee corner

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
a n n i k a
7 years ago

Så fint 😀

Fatima
7 years ago

Vad fint det är!

Dalal
7 years ago

Va fint du har det ma sha Allah, vart är kaffe o te burkarna ifrån?

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?