Yoghurtbräck

Nu ska jag tipsa er om ett riktigt mumsigt och hälsosamt gottis som görs på enbart två ingredienser plus toppingen – yoghurtbräck! Riktigt fräscht och gott – perfekt när man drömmer sig bort till varma sommardagar. Jag toppade min med bär och kokosflingor. Andra alternativ är choklad, nötter och frukt!
Now I’ll tell you about a really yummy and healthy sweet made of only two ingredients plus toppings yogurt bark! Really fresh and delicious – perfect when you dream away to the hot summer days. I topped mine with berries and coconut flakes. Other options could be chocolate, nuts or fruit!

Ingredients (yogurt bark):
4 dl Turkish or Greek yogurt
2 tablespoons liquid honey

optional topping

Do this:
1. Mix together the yogurt and honey thoroughly in a bowl.
2. Cover a small baking pan with parchment paper and spread the yogurt mixture into the pan. Sprinkle with optional toppings.
3. Set the baking pan in the freezer for at least 4 hours. Cut into pieces and eat right away!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Yoghurtbräck

Ingredienser

4 dl turkisk eller grekisk yoghurt
2 msk flytande honung
valfri topping

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

4 dl turkisk eller grekisk yoghurt
2 msk flytande honung
valfri topping

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Blanda ihop yoghurt och honung ordentligt i en skål.
  2. Täck en mindre bakform med bakplåtspapper och bred ut yoghurtsmeten i formen. Strö över valfri topping.
  3. Ställ in formen i frysen i minst 4 timmar. Skär upp i bitar och ät direkt!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Blanda ihop yoghurt och honung ordentligt i en skål.
  2. Täck en mindre bakform med bakplåtspapper och bred ut yoghurtsmeten i formen. Strö över valfri topping.
  3. Ställ in formen i frysen i minst 4 timmar. Skär upp i bitar och ät direkt!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?