Min BFF är här!

Det här inlägget är i samarbete med Rabble.se Ni som har följt bloggen ett tag, vet att jag inte ägt en hushållsassistent. Jag har velat ha en i flera år nu men tänkte tålmodigt vänta tills jag tar examen och under tiden ta tillvara på vardagsmotionen som knådande av degar har gett mig. Men när man liksom hittar den till ett grymt bra nedsatt pris, ja då kände jag att jag inte kunde vänta. Och nu är min nya bästis äntligen här haha! Trots att den varit här i några veckor nu så fascineras jag fortfarande av en perfekt knådad deg utan minsta lilla fysiska ansträngning så räkna med en hel del brödrecept framöver!

Det finns ju en hel del hushållsapparater som mitt hjärta bankar lite extra för. I samarbete med Rabble så tänkte jag dela med mig av de hushållsapparater som jag inte kan leva utan och som verkligen underlättar bakningen och ger ett perfekt resultat. Just nu finns det en rabattkod på Rabble som ger dig 30% rabatt på en hel del av Whiteaways sortiment.

1. Hushållsassistent
Självklart sätter jag min nya KitchenAid på första plats. För att få en perfekt deg så är det verkligen superviktigt att knåda den väl vilket är väldigt svårt att uppnå för hand då det kräver dubbelt så mycket tid och energi jämfört med om du skulle knåda med en hushållsassistent. Dessutom har Whiteaway just nu nedsatt pris på denna!

2. Köksvåg
Även om smörpaketet har linjer som anger hur mänga gram du behöver så kan det skilja hela 10-20 g från det du tror att du skurit upp. Detsamma gäller vetemjöl och decilitermått. Beroende på hur tätt eller löst packat mjölet är i måttet så kan det skilja väldigt mycket vilket kan leda till att dina bullar eller muffins inte blir lika saftiga och goda som receptskaparens. I det här fallet är köksvågen din bästa vän! Jag föredrar den digitala varianten för att få det ännu mer exakt. Ni hittar just nu en del köksvågar till nedsatt pris på Whiteaway via Rabbles rabattkod.

3. Stavmixer
Innan både elvispen, mixern och hushållsassistenten gjorde entré in i mitt kök, lade jag min då tight:a studentbudget på en stavmixer! Man kan vid första anblicken tro att det inte är en särskilt mångsidig produkt men med en stavmixer kan du vispa upp grädde, mixa en smoothie, få till ett riktigt fint smul till din digestivebotten till cheesecaken, ja listan kan göras lång! Ett perfekt köp i hushållsapparat-djungeln! Även stavmixrar finns det en hel del som går under Rabbles rabatt på 30% hos Whiteaway.

Har ni någon hushållsapparat som ni inte kan leva utan?

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Min BFF är här!

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
När Annie fotograferar i Kalifornien
7 years ago

Åh, det där är min dröm, att äga en kitchen aid hushållsassistent! Och vit var ju himla snygg. Jag var helt lyrisk över att få en elvisp i våras, för sedan jag flyttade till USA har jag bakat för hand och armen har blivit stark, men det finns många recept man inte riktigt vill ta sig för om man inte har en elvisp…! Och hushållsassistent är en dröm! Lussekatter och kanelbullar bakas på ett ögonblick!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?