Favoritrecept från Juli 2016

Det hann bakas och lagas en hel del gott i mitt kök under juli månad. I det här inlägget tänkte jag lyfta mina fem favoriter 🙂 Jag startade månaden med att baka en tårta som följare på instagram hade fått buda på. Samtliga intäkter gick direkt till krigsdrabbade Syrien. Receptet hittar ni här.
I Juli var också hela familjen ute i skogen och plockade blåbär. Med dessa blåbär bakade jag en riktigt läcker blåbärskaka med crumble. Receptet hittar ni här.
Eftersom att vi fick ett så fint sommarväder var ju picknick ett måste och därmed också smarriga pastasallader. Min favvor är den här med pesto och grillad kyckling.
Dödligt goda snickerschokladbollar blev det också. Se till att baka dessa alltså, svårt att bara ta en! Receptet hittar ni här.
Det blev såklart lite nyttigt fika också i form av de här quinoa mellanmålsbarsen. Nästan lite fööör goda för att bara ta en till mellanmål… Receptet hittar ni här.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Favoritrecept från Juli 2016

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
a n n i k a
7 years ago

Mums 😀

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?