En grön brunch

Häromdagen hade jag fina vänner och klasskamrater på besök. Eftersom det fanns en vegetarian och en som går på sugar challenge i sällskapet så höll vi det nyttigt och grönt. På bordet serverade vi en grön juice på spenat, hallon och apelsinjuice, en riktigt god vegetarisk tacopaj, filmjölksbröd, kikärtssallad och morotstryfflar. Min vän hade också gjort en super god, men inte vegetarisk, tonfiskröra. Kan säga att jag är glad att jag inte hade på mig tighta byxor den dagen. Allt var så gott!
 
 
The other day I had great friends and classmates over at my place. We tried to keep it as healthy and green as we could. On the table we served a green juice on spinach, raspberry and orange juice, a really good vegetarian taco pie, kefir bread, chick peas salad and carrot truffles. My friend had also made a super delicious, but not vegetarian, tuna salad. I’m happy I didn’t wear tight pants that day. Everything was so good!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

En grön brunch

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
8 years ago

yum

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?