Messy eid cake!

Detta blev tårtan för eid al-adha 2015! Fyllning och bottnar blev detsamma som uggletårtan. Den spacklades med italiensk marrängsmörkräm och dekorerades med mörk chokladglasyr och färska jordgubbar. Den lilla eid-dekorationen i mitten är gjord i gum paste.
 
Ingredienser (chokladglasyr):
100 g mörk choklad
50 g smör
 
Gör såhär:
1. Smält chokladen och smöret tillsammans i en kastrull på svag värme.
2. Låt svalna lite grann tills den börjat bli tjock och häll sedan över din tårta. Om du vill färsta bär och andra dekorationer på är det bäst att göra det precis innan glasyren stelnat helt.
Prenumerera
Notis om
guest
1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ɑ n n i k ɑ
5 år sedan

Super mumsigt 😀

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x