Ruffled vintage rose cupcakes

Köpte en ny tyll i dagarna och testade den genom att göra dessa vackra ros-cupcakes. Tyllen jag använde heter JEM #116. Det finns en liten kort video tutorial på min instagram @mykitchenstories.se där jag visar hur jag har gjort.
Till muffinsen använde jag samma recept som till den kakan jag har i mina choklad cakepops, det receptet hittar ni här och halverar ni det räcker det till 1 muffinsplåt. Frostingen är italiens marängsmörkräm som jag färgat med pastafärg. Det är min absoluta favoritfrosting för att få till snygga former, det receptet hittar ni här.
I recently bought a new nozzle from JEM number #116. It’s perfect for petals and these beauties are my firt-time result. A short video tutorial has been posted on my instagram @mykitchenstories.se. For the chocolate muffin I used this recipe, and this recipe for the frosting. Italian meringue butter cream is my favourite when it comes to piping nice shapes and flowers.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Ruffled vintage rose cupcakes

Ingredienser

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?