Ruffled vintage rose cupcakes

Köpte en ny tyll i dagarna och testade den genom att göra dessa vackra ros-cupcakes. Tyllen jag använde heter JEM #116. Det finns en liten kort video tutorial på min instagram @mykitchenstories.se där jag visar hur jag har gjort.
 
Till muffinsen använde jag samma recept som till den kakan jag har i mina choklad cakepops, det receptet hittar ni här och halverar ni det räcker det till 1 muffinsplåt. Frostingen är italiens marängsmörkräm som jag färgat med pastafärg. Det är min absoluta favoritfrosting för att få till snygga former, det receptet hittar ni här.
 
 
I recently bought a new nozzle from JEM number #116. It’s perfect for petals and these beauties are my firt-time result. A short video tutorial has been posted on my instagram @mykitchenstories.se. For the chocolate muffin I used this recipe, and this recipe for the frosting. Italian meringue butter cream is my favourite when it comes to piping nice shapes and flowers.

Författare: Camilla Hamid

Har du frågor om det här receptet? Lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan för snabbast svar.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x