Min första tanke när jag publicerade mitt recept på vegansk salt karamell på tahini var att jag ville testa att göra veganska twixrutor med den. Självklart utan vitt socker. Det är ju hela grejen med mina vego-måndagar. Att utmanas till max och att testa något annat än den klassiska bakningen med ägg, socker och mjölk. De här twixrutorna påminner ganska mycket om mina nyttiga snickersrutor men är ett perfekt alternativ till dig som inte gillar dadlar och/eller är allergisk mot jordnötter men ändå vill baka och fika veganskt.
Förra veckan fick jag även hem ett väldigt generöst chokladbud från RAW chokladfabriken med många spännande smaker att prova. Till det här receptet använde jag deras orginalsmak. Viktigt att komma ihåg är dock att det här receptet inte är RAW eftersom att både karamellen och chokladen värms upp men jag tycker att deras choklad är ett riktigt gott veganskt alternativ.
men ååå vad gott
Gillar att du gör väldigt mycket veganskt!
Oj, så gott detta ser ut! 🙂
Mashallah så duktig du är. Må du fortsätta o må utvecklas i bakningen så mycket som det bara går. Längesen man såg annorlunda bakelser, upplever att all bakelser är en av samma. Men här inne hos dig får man uppleva allt möjligt, av olika slags, så härligt 🙂