Det har varit några intensiva veckor i plugget och på jobbet som gjort att jag haft lite svårt att lägga så mycket tid som jag vill på bloggen, speciellt nu när tidsramen för att fota är minimal! Idag var dock första dagen på juluppehållet och förutom en lååång sovmorgon som satt riktigt bra så började jag dagen med en frukost lite utöver det vanliga: en nyttig cheesecake med müsli-crunch. Den är helt fritt från socker, mejeriprodukter och är helt vegansk. Hur bra?
Denna gång passade jag på att använda den goda müsli från Risenta som man fick med i senaste smakboxen och lyxade till det lite extra med färska bär. Som jag har längtat till den här julledigheten! Receptet nedan är grundreceptet men du kan såklart smaksätta och experimentera med olika varianter till det som just DU gillar!
Det här receptet räcker till två ordentlige frukostportioner. För det är just vad det är, ett perfekt frukost, mellanmål eller brunch. Perfekt att förbereda kvällen innan!