Just som man tror att våren är på g så vaknar man av att det snöar utanför fönstret haha. Verkar som att vi har ett spännande väder att vänta oss sommaren 2016. Hursomhelst, är det vårmånader så är det glass som ska ätas. Roligast är det att göra den själv och med det här receptet behöver du endast 2 ingredienser + valfri smaksättning och inte ens glassmaskin!
—
Just as one thought that spring is here, I woke up to a snowing view. It seems like we have an exciting weather to expect here in Sweden summer 2016. Anyways, as long as we’ve reached the spring months ice cream has to be eaten haha. And it’s so much fun to make the ice cream yourself and with this recipe, all you need is 2 ingredients and flavour of your own choice. The best part is that you don’t even need an ice cream machine!
Jag har ju onekligen fått en grej för After Eight på siståne men det är bara så fräscht och gott att ha i bakverk! För några dagar sedan hade jag det i min ljuvliga brownie och idag har jag den i glass. Detta är helt seriöst bland de godaste glassarna jag ätit! Inom kort kommer också ett recept där jag kombinerar denna glass med en annan go’bit. Håll utkik!
Det här receptet räcker till ca 1 liter glass.
—
I’ve recently got a thing for After Eight chocolate. It’s just such a fresh and delicious taste to at to your pastries. A couple of days ago I added it to my delicious brownie and today I have it in ice cream. This is seriously among the most delicious ice creams I’ve ever had! Shortly I’ll also share a recipe with you guys in which I combine this ice cream with another delicious treat. Stay tuned!
This recipe gives you about 1 liter of ice cream.
Ingredients (After Eight ice cream):
1 tin à 397 g condensed milk
5 dl whipping cream
40 g (5 plates) After Eight chocolate
1 pinch food coloring (optional)
Do this:
1. Whip the cream to soft peaks.
2. Add the condensed milk and fold with a spatula until everything is well mixed.
3. Break the After Eight chocolate into small pieces and put it in the ice cream. If you want you can even have a little food coloring to get a lovely mint color. However, this is nothing that affects the taste and can therefore be skipped.
4. Pour batter oblong loaf pan and place it in the freezer for at least 6 hours before serving.
Låter verkligen supergott !! Ska testa när det blir tid över 😉 kram
Låter supergott 😀
Mums så gott!
det här ska jag göra !
Den blev supergod 😊
Detta måste jag verkligen prova! Ser otroligt mumsigt ut! 😀
Så gott! Det där måste jag testa.
Åh galet vad gott! Måste prova någon dag!
såg riktigt gott ut
Den ser både aptitretande ut och innehåller underbara ingredienser, hur kan det inte vara alldeles perfekt 😀
Brukar också använda de receptet ifall jag gör glass själv, supergott! Kan tänka mig att det är ännu godare med någon speciell smak, har bara testat med vanilj hittills. Tycker det ser supergott ut på dina bilder också och jag gillar inte ens After Eight.
Mums ser gott ut! 🙂
men sluuuuta!! de där va ba för mkt! sååå gott! 😀
MUMS, ser helt otroligt gott ut! Måste provas!
Den blev supergod 😊
Måste testas!!!
Åh gud vad gott!