Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
4 stora ägg
2 dl strösocker
0,5 dl vatten
275 g osaltat smör
rivet skal från en citron
Tips!
Räcker till att täcka en tårta med diameter på ca 23 cm och höjd ca 10 cm.
Ingredienser
4 stora ägg
2 dl strösocker
0,5 dl vatten
275 g osaltat smör
rivet skal från en citron
TIPS!
Räcker till att täcka en tårta med diameter på ca 23 cm och höjd ca 10 cm.
Räcker till att täcka en tårta med diameter på ca 23 cm och höjd ca 10 cm.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Skar sig när jag försökte göra den.. vad gjorde jag för fel egentligen? :/
Bra kortfattat recept! Tack! Skönt att slippa läsa en novell innan man kommer till själva receptet 🙂
En viktig faktor här är att smöret ska vara rumstempererat. Alltså inte hårt, men inte heller smält. Annars skär krämen sig, som jag såg att någon kommenterat.