Vad ska ni baka i höst/vinter?

Jag ser så mycket fram emot att få baka med er i vintermyset! Jag vill jättegärna höra vad ni ska baka för gott 😍 Berätta och visa gärna i kommentarsfältet, så vi kan inspirera varandra med goda tips, idéer och härlig stämning. Kram! 🫶🏼

Reklam för min webbshop ❤️

Letar du efter den perfekta presenten till någon som älskar att baka… eller unna dig själv? I min webbshop hittar du böcker och produkter för en lyckad stund i köket ❄️❤️

Psst! Missa inte det mest ultimata knäck-setet för en lyckad vinterbakning 👀

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

4 4 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Letar du efter något speciellt?