Mitt drömkök börjar ta form

bygga drömkök
Inlägget innehåller reklam för Epoq kök

För några veckor sedan berättade jag för er att jag skaffat en egen studio och att jag kommer att bygga köket hos Epoq kök hos Elgiganten. Jag var på ett planeringsmöte med köksspecialisten Elin där jag gjorde alla mina val och en ritning för hur mitt drömkök skulle se ut. Nu är bygget äntligen igång och köket börjar ta form. Det känns så spännande och roligt att få se alla mina önskemål för köket bli verklighet.

Hela processen har hittills varit väldigt smidiga när det kommer till leverans och uppbyggnad och Epoq kök har varit väldigt behjälpliga i varje steg. Innan jag valde Epoq kök så hade jag en bild att att det skulle vara sjukt stressigt och påfrestande att bygga ett kök efter sina egna behov men det har varit så smidigt att jag bara besökt studion för att ibland kolla till hur långt hantverkarna kommit med bygget och inte alls varit orolig för hur det går.

Det senaste steget var att vi mätte upp bänksskivor. I den på köksön har det också gjorts plats för spishällen från Bosch. Det är också en så himla bra grej med att planera sitt eget kök, att man kan göra plats för sånt redan från början. Tidigare har jag ju använt en portabel spishäll som jag ställt på köksön men behövt koppla in i ett eluttag varje gång. Det blir varken snyggt eller praktiskt.

Det känns skönt att ha tänkt på varenda detalj i hur jag vill ha det redan från början så att jag sen kan fokusera på det jag faktiskt ska göra: baka! Köksspecialisten Elin på Epoq kök var väldigt bra på att ställa frågor som hjälper en att fundera över hur man vill ha det in i minsta detalj. Det kan vara svårt att tänka sig alla scenarion man möter i ett kök och då är det skönt att kunna brainstorma med en köksspecialist.

Att boka ett planeringsmöte med en köksspecialist hos Epoq kök är helt gratis. Det kan du göra HÄR!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

3.5 2 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Dorayn Shahwaz
2 years ago

Hoppas du verkligen är lycklig💛

Letar du efter något speciellt?