Känner mig som hemma i mitt drömkök

Inlägget innehåller reklam för Epoq kök från Elgiganten.

Nu har jag bakat i mitt nya drömkök från Epoq kök i 5 månader och det slog mig häromdagen att jag verkligen har boat in mig och känner mig som hemma. Ni vet när var sak har sin plats och allting bara flyter på i tillredning av mat och bakverk.

Jag blir så stolt och glad varje gång någon kommer förbi studion och ger mig komplimanger för köket. För varenda en som kommit förbi har verkligen varit imponerad både över utseende och funktion. Då går jag igång direkt och vill berätta allt om den smarta förvaringen, ugnarnas funktioner och hur tålig min bänksskiva är haha!

Något som jag förstått med tiden är också hur lättstädat köket är. Alla som känner mig vet att en kreativ baksession i köket innebär grejer över allt och flera bakprojekt igång samtidigt. Jag är inte riktigt den personen som kan börja diska och städa mitt i bakningen, det stör mitt kreativa flow men när jag väl är klar så är det så oerhört enkelt och smidigt att rengöra alla ytor och få in allt i diskmaskinen. Jag får in grejer för minst 3 olika recept i min diskmaskin från Bosch tack vare alla nivåer i maskinen.

Om du är nyfiken på alla val jag gjorde till mitt kök från Epoq kök hos Elgiganten så hittar du det HÄR!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

4 3 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ella
Ella
7 months ago

Oj Förlåt mig underbara Camilla!🙏
Jag av misstag råkade trycka på två stjärnor på ditt kök!
Det var absolut inte meningen!!!
Du skall absolut få
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för ditt underbart fina kök!

Ella
Ella
Svara till  camillahamid
6 months ago

❤️🤗🤩

Letar du efter något speciellt?