Godare glass – min nya bakbok

Godare glass – utan glassmaskin 🍦Det är namnet på min nya bakbok som jag äntligen får göra reklam för och som släpps 28/4 men som du redan nu kan förhandsbeställa signerad med hälsning HÄR!  🎉 Det här är en glassbok som inte bara innehåller ett generöst gäng med goda glassrecept i alla möjliga former, smaker och utföranden utan också innehåller recept på allt som är gott till glass 😍 Pajer, kladdkakor, ätbara skålar, strutar, strössel, såser och MYCKET MER! Dessutom innehåller den även recept på hälsosamma glassar så att du kan äta en god glass till frukost eller enkelt lura i barnen vitaminer 🍃 I alla recept finns tips på hur man allergianpassar så att ALLA kan äta god glass! ❤️ Det är ju faktiskt fler människor som älskar glass som inte har en glassmaskin än vad det finns människor som älskar glass som har en glassmaskin 🍨😋 Bilderna till den här boken är det min goda vän Ulrika Pousette som tagit ❤️ KRAM! 

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
Emma
3 years ago

Wow Camilla! Fick idag hem din glassbok och asså omg😍! Du har tagit mitt bakintresse och matintresse till en ny nivå, har just hittat hit och både jag och min mamma är helt förbluffade🤩! Sluta aldrig med det du gör, kram🥰!

Emma
Emma
Svara till  camillahamid
3 years ago

Jag har börjat lyssna på din och Emmas podd och den är sååå bra😍!!! Det känns som man känner er fast man inte egentligen känner er😂❣️ Hoppas ni fortsätter med den efter sommaren🥺😍❣️Den är bara bäst☺️😍!!!

Letar du efter något speciellt?