Välkommen till mitt nya kök!

Inlägget är i annonssamarbete med Epoq kök.

I dagarna fick jag äntligen möjlighet att fira min studio och mitt nya kök med mina vänner! De har verkligen hängt med från start när jag bakade upp mina recept i en studentlägenhet utan ugn till den här dagen då jag äntligen får baka i mitt drömkök. Det var så fint att både få fira men också visa upp mitt nya kök tillsammans med dem.

Och de var minst sagt imponerade! Det roliga var att nästan alla sa samma sak: det här köket är SÅ du! Och så skrattade vi gott åt att jag gjort helt rätt i att jag valt en så tålig bänkskiva. För alla vet hur jag är i köket haha!

I videon ovan kan du se när jag firade min studio med mina vänner med en invigningsfest.

Efter att i så många år knökt in alla saker i vår lägenhet så var det så roligt att få visa upp allt utrymme för förvaring. Det är verkligen något som jag har uppskattat sedan jag fick börja använda mitt nya kök från Epoq kök – att den stora förvaringsmöjligheten gjort att jag fått ordning och reda. I ärlighetens namn så är mitt kök i studion inte jättestort, men trots det får jag plats med allt från köksredskap till ingredienser.

Om du är nyfiken på de val jag gjort till mitt drömkök från Epoq kök så kan du kika på deras hemsida HÄR där alla produktval finns länkade.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Dorayn
1 year ago

Hej Camilla Hamid! Jag är så lycklig för din skull. Jag hoppas att du verkligen gör många flera underbara videor.
Jag har på mig sjal och älskar att baka du har verkligen inspirerat mig❤
Du är underbar och älskad.

Last edited 1 year ago by Dorayn

Letar du efter något speciellt?