Just nu är det högsäsong för semlor och det fick mig att tänka på förra årets favoritsemla: Prinsess semlan! Jag bakade den för första gången förra året när denna fenomenala semmel-idé lanserades av Markus på Thimons konditori. Sedan dess har många nya goda semmelversioner släppts men detta är nog ändå en stående favorit. Inte nog med att den är så vacker att titta på, den är också kungligt god!
En saftig semmelbulle, mandelmassa, jordgubbssylt och fluffig vispgrädde. Allt detta härliga inbakade i tunt kavlad marsipan. Receptet är detsamma från förra året och ni hittar det HÄR, men tillvägagångsättet är lite förändrat. Vill ni se hur jag monterade den i år så hittar ni en video på min instagram @mykitchenstories.se. Jag lägger också alltid ut mina videos på min facebook-sida. Följ mig gärna på båda så får ni både notis om när jag lägger upp ett nytt recept men också tips på gamla godingar ur arkivet!