Lifehack för varierad veckomatsedel


Skriv ner alla maträtter du och familjen tycker om på lappar, favoriträtter skriver jag upp mer än en gång och sen har jag några lappar som det står ”äta ute” på för att göra de besöken planerade och få och inte många och spontana. Kommer du på nya rätter som du vill laga är det bara att fylla på burken med fler maträtter. Sen drar jag bara 7 lappar varje söndag och det 7 rätterna blir det till middag/matlåda under kommande veckan. Enkelt och kul! Har du några favoritmaträtter? Skriv de gärna i kommentarsfältet nedan så att vi kan hjälpas åt med att fylla våra burkar med middagsinspiration 😍

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

3.7 3 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Letar du efter något speciellt?