Kaka på kaka – mest sålda kokbok 2021

Kaka på kaka är mest sålda kokbok 2021 🤯😭😍🙏 Detta trots att den kom ut i september, varit slutsåld sedan INNAN jul och precis börjat komma in i lager igen. Fick reda på det för en vecka sen men har knappt kunnat smälta det. Har skrivit, suddat och skrivit om. Orden räcker inte till för att beskriva hur tacksam jag är för att ni köpt boken. TACK! Tack för att ni köper mina böcker och bakar efter mina recept. Utan er, ingen bok. KRAM!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Letar du efter något speciellt?