Nytt i köket

Det här inlägget är i samarbete med Nordic Printstore

Just som jag började bli klar med inredning i mitt förra kök så vart det dags för oss att flytta i och med att vi skulle bli fler i familjen. Det nya köket är helt annorlunda från mitt gamla och det har tagit lite tid för mig att komma fram till om jag bara ska köra på samma som tidigare eller göra något helt nytt. En sak är iallafall säker, jag saknar min vägg med köksrelaterade posters SÅ mycket. Det blir definitivt en keep:er nu när jag inreder i nya köket.
För att få upp den igen behöver jag dock införskaffa en betongborr men tills dess får mina nya posters från Nordic Printstore göra sig fina på min köksbänk så att jag kan slänga ett öga på dem under tiden som jag bakar och lagar mat. Visst är de fina? Så enkla och inspirerande.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Letar du efter något speciellt?