Sommarsöt jordgubbs-bruschetta

Sommarens mat står ju för det fräscha, söta och framförallt snabbt och enkelt att svänga ihop och ta med sig ut i solen! Man skulle kunna säga att den här sommarsöta och fräscha bruschettan med jordgubbar, mynta och vaniljkräm har sammanfattat det hela ganska bra.
Den här efterrätten är superenkelt att ta med sig ut på picknick i sommar. Förbered baguette-skivorna med vaniljkräm innan och i med jorgubbs-toppingen i en lufttät burk så får man servera sig själv ute i solen. Enkelt och gott helt enkelt!
Det här är ett såntdär recept som det inte är såå himla noga med mängden ingredienser (förutom för vaniljkrämen såklart som du hittar recept på här). Jag skar helt enkelt upp så många baguette-skivor som jag kände för. Bredde på vaniljkräm efter hur mkt jag gillar.
 
  • Jordgubbstoppingen består av jordgubbar skurna i mindre bitar, lite grovhackad mynta, saft från en citron och lite honung. Hur mycket av varje är helt upp till eget smak och tycke! Ha i lite i taget och smaka av allteftersom tills du är nöjd med smaken.
  • Har du ingen lust att förbereda en egen hemmagjord vaniljkräm så går det självklart bra med köpt!
  • Baguetteskivorna rostas i mitten av ugnen på 175 grader i ca 10 minuter eller tills de fått en fin färg.


Tryck gärna på det lilla hjärtat nedan så vet jag att du tycker om det här inlägget!
Följ min blogg på Bloglovin
Du kanske också gillar
Äppeltårta i glas
Tunna chokladpannkakor
Kanelbullar med smak av apelsin & choklad
#1 - Ljuva Julia

Det ser verkligen helt underbart ut :D

Powered by Jasper Roberts - Blog