Recension: Loddo Aprilbox

Det här inlägget är i samarbete med Loddo
Precis innan lillasyster kom till världen så hann Loddos aprilbox komma till brevlådan och nu har jag äntligen fått lite tid över till att recensera innehållet! Tidigare boxar har verkligen prickat in både min och makens typ av produkter som vi gillar så det kändes extra spännande att nästan bara få sånt som vi aldrig testat förut och verkligen bli utmanade i våra vanor.
 
Duschgelen från Palmolive luktade riktigt gott och var inte alls uttorkande som jag ofta upplever med duschgels. Efter allt kaffedrickande under mitt liv som högskolestudent så var också Colgates whitening tandkräm en uppskattad produkt haha!
Bland de matrelaterade produkterna fanns dessa två godingar.
 
Naturella cashewnötter från Tant Grön
Jag brukar alltid ha naturella nötter hemma ifall jag behöver förbereda något nyttigt mellanmål att ha i väskan on the go. Perfekt med ekologiskt alternativ!
 
Mellanmålsbar med mjölkchoklad från Eat Natural.
Hinner jag inte förbereda något hemmagjort mellanmål så är det här ett riktigt gott köpealternativ. Lite överraskad blev jag att den innehöll mjölkchoklad då jag inte sett det som lika "nyttigt" som choklad med högre kakaohalt. Den smakade dock riktigt gott och jag tror inte den lilla mängd mjölkchoklad som den innehåller skjuter blodsockret allt för högt.
 
Loddos prenumerationsbox är en riktigt spännande box där man utmanas lite i sina vardagsvanor med nya produkter inom mat, städ, tvätt, hygien och förbrukningsvaror. Boxen har ett värde av 200-350 kr och priset för varje box som kommer ut varannan månad är 99 kr. Perfekt om man vill testa nya produkter utan att lägga en större summa! Med koden hc16 får du dessutom 10% rabatt på din första box! Mer information hittar du på loddo.se.


Tryck gärna på det lilla hjärtat nedan så vet jag att du tycker om det här inlägget!
Följ min blogg på Bloglovin
Du kanske också gillar
Äppeltårta i glas
Tunna chokladpannkakor
Kanelbullar med smak av apelsin & choklad
Powered by Jasper Roberts - Blog