Ordning och reda

Det här inlägget är i samarbete med smarthem.se .
Nästefter min kökshylla och fotovägg står projektet att få ordning på alla mina kryddburkar på tur. De ligger just nu ligger huller om buller i en låda (jag väljer att bespara er från den synen, ni får bild på slutresultatet istället haha!). Jag älskar att ha struktur på allt i köket, speciellt eftersom att jag har så himla mycket olika grejer men det kan vara svårt att få till det på egen hand i det där pinterest-stuket som jag älskar.
Kundbild från smarthem.se .
smarthem.se hittade jag lite olika smarta kryddförvaringar. Både sånna som man kan sätta in i lådor och sånna som man kan sätta upp på in- eller utsidan av köksluckan. Det blir inte bara snyggt och ordnat utan och så mycket enklare att hitta bland alla kryddor och få en bra översikt över vad som snart är slut och inte.
 
Vilken variant gillar ni bäst? Jag kommer nog köra på en kombination eftersom att jag har sååå många kryddburkar hemma haha! 


Tryck gärna på det lilla hjärtat nedan så vet jag att du tycker om det här inlägget!
Du kanske också gillar
Chipsfudge på 4 ingredienser
Saftig daimkaka med vaniljkräm
Brownie cookies med center-gömma
#1 - Lars-Göran

Intressant som vanligt.

#2 - Linnéa - The Hungry Gosling

Så himla smarta lösningar! Själv har jag alla mina kryddor i ett skåp, vilket gör att jag måste plocka ut allt om jag behöver en burk som står långt in. Inte det minsta praktiskt, så något sånt här hade ju varit perfekt :)

#3 - Monkka

Hej Camilla! Jag har börjat följa din blogg de senaste månaderna, du har alltid så fina recept som får det att vattnas i munnen. På tal om kryddhyllor så köpte jag 4 såna här (http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/00177249/) på Ikea, det får plats ca. 30 kryddburkar och det är lätt att nå dem när de ligger i en utdragbar låda.
Kram
Monika

Svar: Hej Monika! Vad kul att höra :) Åh ska kolla in den från IKEA, tack för tipset!
Camilla