Kitchen details

Under en väldigt lång tid har jag haft en omålad kökshylla stående mot väggen, fina tavlor och prints insatta i ramar och en massa idéer i mitt huvud om hur jag vill göra om mitt kök efter renoveringen. En renovering som var klar för typ 3 månader sen hahaha. Men nu så, nu har jag äntligen blivit klar med grovgörat! Och det här är resultatet.
Mitt mål var att få in lite mer värme och hemtrevnad i mitt tidigare helt svartvita kök som kändes väldigt kalt. Jag gillar fortfarande att vara sparsam med färger och det är en svår balans men hittills är jag nöjd.
Höjdpunkten är fotoväggen som jag finurlat på länge. Jag älskar "recept"-printet från thefashionroom.se. Receptet är mitt eget som de har gjort om till ett print. Riktigt snyggt och personligt. Jag funderar på att göra en till med ett efterrätts-recept. Även ramen är därifrån vilket är perfekt då det kan vara ett riktigt tröttsamt projekt att hitta en passande ram på annat håll.
Jag är som sagt inte helt klar än. De tomma ramarna ska fyllas med något fint och jag vill gärna få upp lite fina koppar och någon fin gryta på hyllan. Vad tycker ni?


Tryck gärna på det lilla hjärtat nedan så vet jag att du tycker om det här inlägget!
Du kanske också gillar
Chipsfudge på 4 ingredienser
Saftig daimkaka med vaniljkräm
Brownie cookies med center-gömma
#1 - Viktoria

Jag tycker att du har det jättefint och gillade verkligen din recept-print!

Svar: Tack :)
Camilla

#2 - Hanna Karlsson

Vad fint det ser ut!

Svar: Tack :)
Camilla

#3 - Rebecca

jättefint!

#4 - Anna ML Holm

Jättefint!

Svar: Tack :)
Camilla