Det har varit svårt att blogga de senaste dagarna. Jag sörjer fortfarande den hemska händelsen som skedde i fredags. Mina tankar går till de drabbade och det är en stor sorg för mig att något så ondskefullt kunde drabba mitt älskade Stockholm. Men jag försöker gå vidare, annars har man låtit ondskan vinna.
 
I förra veckan fick jag hem ett litet bud från Arla Keso där de tipsade om att göra fruktsallad med keso med deras nyhet Supermini som är både proteinrik och bara innehåller 0,2% fett.
Jag smaksatte min kesofruktsallad med rivet citronskal och äkta vaniljpulver. Så fräscht och gott! Det passar både bra som en stadig frukost eller som ett mättande mellanmål före eller efter träningen. Exakt hur jag gjorde min fruktsallad hittar ni receptet på nedan och räcker till två portioner.
Använder du melonen som skål till fruktsalladen får du inte bara en snygg fruktsallad men du slipper också diska lika mycket efter haha (note: food hack). Vill du hellre äta i en vanlig skål är det bara att skära melonhalvan i bitar och ha i salladen.
 
Ingredienser:
2 dl keso
rivet skal från 1 citron
1 krm äkta vaniljpulver
1 honungsmelon
4 jordgubbar
1 äpple
färsk mynta till garnering
 
Gör såhär:
1. Blanda ihop keso med rivet citronskal och äkta vaniljpulver.
2. Dela honungsmelonen i två och gröp ur kärnorna. Fördela kesoblandningen i melonhalvorna.
3. Skär upp äpple och jordgubb och toppa keson med dem.
4. Garnera till sist med färsk mynta.