Energibollar
Jag älskar när ni kommer med önskemål om vad ni vill se mer av på bloggen! Ett återkommande önskemål har varit fler recept på nyttigt fika och då fick jag massor med idéer. En av dem är dessa supergoda energibollar som bara innehåller 5 ingredienser. Så enkla att göra och så goda! Receptet räcker till 16 läckra energibollar.
 
Ingredienser:
2,5 dl havregryn
1,5 dl jordnötssmör
2 msk honung
0,5 dl linfrön
75 g mörk choklad av hög kakao halt - grovt hackad eller chokladknappar
 
Förslag på garnering: kakao, kokosflingor, krossade hasselnötter.
 
Gör såhär:
1. Mixa ihop alla ingredienser med händerna till en formbar smet.
2. Rulla till lika stora bollar och rulla i valfri garnering. Kan ätas direkt och förvaras i kyl!
 
---
 
I love when you come with requests for what you want to see more of on the blog! A constant request has been more recipes for healthy snack and then I got lots of ideas! One of them is these super delicious energy balls that contain only five ingredients. So easy to make and so good! Serves 16 tasty energy balls.
 
Ingredients:
1 cup of oatmeal
1/2 cup peanut butter
1/3 cup honey
1/4 cup flaxseed
75 g dark chocolate - chip per or chocolate chips with high cocoa Contact

Suggested garnish: cocoa, coconut flakes, crushed hazelnuts.

Do this:
1. Mix all the ingredients together with your hands into a malleable paste.
2. Roll to equal balls and roll in optional garnish. Can be eaten directly and stored in the fridge!
Facebook!
Jag vet att det har varit lite glest med inlägg på senaste tiden och det beror främst på att jag började min verksamhetsförlagda kurs i måndags vilket innebär att jag inte är hemma större delen av dagen. Men! Nu när jag landat lite i det hela har jag flera härliga inlägg att bjuda på nästa vecka som jag hoppas att ni kommer att tycka om.
 
Tills dess vill jag tipsa om att My KItchen Stories numera också finns på Facebook - super bra om ni vill hålla er uppdaterade om vad som händer på bloggen. Så gå gärna in och gilla sidan, här!
 
Hoppas ni alla haft en fin vecka!
Bolibompadraken
Att modellera är bland det roligaste jag vet! En vän behövde dekoration till sin dotters 2-årstårta med bolibompatema och det blev en väldigt rolig utmaning. Det blev en bolibompadrake och en bolibompaskylt med dotterns namn och ålder. Allt är gjort med gumpaste.
Matklubbens Topplista mytasteswe.com